Speciaalzaak in lekkere geschenkideeën

Gestart in Gent in 1904, sinds 1996 in Kortrijk. Met meer dan 20 jaar ervaring streven wij naar kwaliteit en een stijlvolle presentatie voor al uw geschenken.

Ontdek ons ruim gamma ambachtelijke peperkoeken, ouderwets snoepgoed, pralines van Bruyerre en (ge-)zondelekkere chocolade, verse dessertkoekjes, confituren en honing, koffie, thee, Kortrijkse St-Poljenever en bieren van het Gulden Spoor, mosterd, zuiderse specialiteiten,… Alles volgens de oude tradities en met de beste en (h)eerlijke ingrediënten.

Voor elke gelegenheid wat lekkers

Sneukelpakketjes op maat volgens uw budget en geschenkmanden vol lekkers voor vrienden, familie, collega’s en zakenrelaties. Ongeacht uw budget, kwaliteit is onze topprioriteit !!
Voor Moederdag, Vaderdag, verjaardag, een bedankje voor de verpleging, traktaat voor uw pensioen, of zomaar…

Kies uit onze beste theeselecties (110 soorten) en toebehoren. Bij ons krijgt u gratis advies bij iedere aankoop van thee en theepot.

Stijlvolle doopsuikers gevuld met de beste chocolade- en amandeldragées of vers snoepgoed. In huis vervaardigde = verse snoeptaarten. Voor groot en klein. Omdat het net dat ietsje lekkerder mag zijn.

Facebook