Hohohoho! Prettige Feesten!

Een verrassingspakket van de Kerstman?!

Laat ons een prachtige mand samenstellen voor familie en vrienden! Kom langs en kies zelf uw assortiment.

Temmerman Kortrijk is bekend als dé Speciaalzaak om uw personeel en relaties te verwennen. Wij selecteren voor u de lekkerste delicatessen volgens uw wensen en uw budget. U kan ook per mail of telefonisch bestellen.

Ga voor een feestelijk Nieuwjaar!

Een TEMMERMAN pakket vol streekproducten.

Kies voor lokale producten en ga voor 100 % Kortrijks of 100 % Belgisch. Wij selecteren voor u de beste regionale producten! Advocaat, Kortrijkse streekbiertjes en bierpralines, Gentse of Brugse kletskoppen, Dinantse couque, Elixir de Spa, Loonse stroop,… Ons aanbod Streekproducten wordt voortdurend aangevuld.

Aperitiefmand gevuld met of zonder Champagne of Cava?

Aperitiefknabbeltjes, een Spaanse of Italiaanse tapenade, Franse kaasfeuilletines, een Belgische streekbierenpaté en zo veel meer? Dit geschenkenpakket wordt steeds met open armen ontvangen!

Zuiderse Delicatesenmand

Met een authentieke Italiaanse lemoncello, een Spaanse kruidenolie of een mezze uit Macedonië scoort u als de beste! Ruime keuze voor de fijnproevers!

Zoete verwennerij

Kies voor onze Belgische zoete delicatessen. Tijdens de eindejaarsperiode kan u kiezen uit een uitzonderlijk aanbod petit fours, kandijmarsepein, Franse calissons, sneeuwballen, krokant chocoladespek, verse “lards” en zo veel meer verfijnd snoepgoed. Verfijnd snoepgoed is immers sinds 1904 bij TEMMERMAN  onze troef !

Pakketje gezond

Met een assortiment natuurlijke fruitsapjes, een potje honing en een fruitstroop zonder toegevoegde suiker of een pakje BIO koekjes. Een flesje olijfolie of een assortiment olijfjes. Met een zakje groene thee of kruideninfusie. We bieden u een ruim assortiment gezonde delicatessen aan voor de “natuur”proevers.

U kan bestellen via ondergaand bestelformulier met vermelding van uw budget en het gewenste aantal.
Wij nemen dan contact met u om verdere details af te spreken.

Time for tea

Een geschenk met een theeinfusiebeker, in dubbelwandig glas of een theemok, kompleet met filter. Afgerond met enkele zakjes losse kwaliteitsthee of volwaardige thee in builtjes. Het ideale geschenk voor iedere kantoormedewerk(st)er of om de leden van uw vereniging te trakteren met een praktisch en gezond presentje! Alle budgetten mogelijk. Vraag vrijblijvend info.

Heeft u een vraag of zelf een voorstel? Een bepaald thema? Contacteer ons!
Pakketjes voor binnen- en buitenland worden met de grootste zorg ingepakt! Klaar voor transport!
U kan uw pakketten afhalen in de winkel op het door u aangevraagde tijdstip. Bestel hiervoor op tijd. Indien gewenst, kan er een levering aan huis of in uw firma afgesproken worden. Vraag naar onze leveringsvoorwaarden met vermelding van uw adres.

Onze geschenkpakketten kunnen het hele jaar door besteld worden.

Bestellen

Via dit formulier kan u uw bestelling doorgeven.