Aanbod klassieke thee’s

Wij kunnen een mooie selectie van klassieke thees aanbieden. Dankzij onze verschillende leveranciers, waarvan de oudste met meer dan 180 jaar ervaring, zijn we ervan overtuigd steeds een eerlijke kwaliteit te kunnen verkopen van pure zwarte, oolong, groene en witte thees. Probeer zeker ook eens onze Huismélange  “Impératrice”, door mevrouw Temmerman gecreëerd voor het koninklijk paleis, in Kortrijk op punt gesteld en alleen nog bij ons te verkrijgen!

Fruitinfusies

Voor de aankoop van fruitinfusies is TEMMERMAN KORTRIJK het juiste adres.

Oma’s fruitgaard blijft een favoriet maar probeer ook eens onze Frutti Limone of Granny’s time met granaatappel. U bent meteen verkocht!

Kruideninfusies met een zachte toets of de meer pittige kruidenmélanges zullen zeker bekoren. Kamille, linde, munt en rozenbottel maar ook onze eigen Huismélanges veroveren hun plaats onder de “Wellness-infusies”.

Vraag onze tips om zelf uw verfrissende ICE-TEA en ALCOHOLVRIJE Sangria of zomerse APERITIEFJES te bereiden, creatief te presenteren en te bewaren.

Toelichting bij thee

Wilt u graag thee leren drinken? Houdt u van kwaliteit en weet u graag wát u koopt? De thees die u tot nu toe proefde vindt u maar niets?

Bij Temmerman Kortrijk steeds gratis deskundig advies bij het maken van uw keuzes. Wij helpen iedereen met een kleine investering op weg voor een lekker vers kopje thee. Want thee leert u alleen waarderen als u weet wat “goede” thee is!

We nemen u mee in de wereld van BIO Matcha, geroosterde Kukicha en de keizerlijke Gyokuro thee.
Op zoek naar een andere exclusieve thee? Contacteer ons!

De keuze is aan u

Hoe ver u gaat in de theerituelen beslist u zelf. Lekkere thee kan ook eenvoudig bereid worden! We hebben ongeveer 110 soorten losse thees en infusies in ons gamma.  Wedden dat we de thee hebben die bij u past, om te verkwikken of om te ontspannen, voor elk moment van de dag.

Een beperkter assortiment thee in builtjes met dezelfde kwaliteitsthee zijn handig om mee te nemen naar uw werk of op vakantie.

HORECAZAAK? Wij helpen bij het samenstellen van de theekaart, geven nuttige tips om lekkere thee te serveren en verkopen handige theesetjes voor in uw restaurant of tea-room.

ONTDEK ONS RUIM ASSORTIMENT WITTE, GROENE, OOLONG EN ZWARTE THEES, KRUIDEN- EN FRUITINFUSIES.

Thee-accessoires

Bij Temmerman Kortrijk hebben we alles wat de theemarkt u kan bieden: theebekers, theeglazen, theepotten in verschillende materialen, tea-for-ones, met of zonder filter, verschillende modellen builtjes om zelf te vullen met uw lievelingsthee.

EEN THEEPOT IN DE KAST of KADO GEKREGEN ZONDER FILTER? Verschillende filtersystemen zijn apart te verkrijgen.

Houdt u van een Engelse stijl? Van de Aziatische gietijzeren theepotjes? Of liever een theepot in glas? Misschien kiest u voor de gestileerde theepotten van Bredemeijer? Dan is het mooi meegenomen dat deze theepotten ook een extra isolerende wand hebben. Bovendien kan u voor uw oude Bredemeijertheepot ook alle vervangstukken apart verkrijgen.

Drink thee uit een veilige theepot

Onze gietijzeren theepotten beantwoorden aan de normen van Voedselechtheid en geven GEEN giftige stoffen af bij het gebruik van warm water!

ALLE THEES WORDEN IN GOED ISOLERENDE ZAKJES VERKOCHT OM HET AROMA EXTRA TE BEHOUDEN.

DENKT U AAN HET MILIEU? BRENG UW LEEG ZAKJE OF LEGE THEEDOOS MEE EN WIJ VULLEN DIE VOOR U BIJ!

Een gezond geschenk: Kies voor een theeassortiment.

Wij selecteren voor u enkele zakjes vers gevulde losse groene, witte of zwarte thee, kruiden- en fruitinfusies.  Met een handige theebeker, in dubbelwandig glas of een theemok, kompleet met filter kan iedereen aan de slag. Of heeft u liever volwaardige thee in builtjes? Het ideale geschenk voor wie een praktisch en gezond presentje kan waarderen! Alle budgetten mogelijk. Vraag vrijblijvend info.

U kan bestellen via ondergaand bestelformulier met vermelding van uw budget en het gewenste aantal. Wij nemen dan contact met u om verdere details af te spreken.

Bestellen

Via dit formulier kan u uw bestelling doorgeven.